OCEAN JASPER - Treasures of the sea

maandag 11 december 2017
Ocean Jasper wordt aangetroffen langs de getijdenkust van Madagascar. Elke Ocean Jasper is uniek met zijn aardse tonen en verbluffende patronen.
Prachtig als ze ook zijn, de stenen worden heel vaak verwaarloosd net omdat geen twee stenen gelijk zijn.
Maar voor Tamara Comolli maakt dat het zo fascinerend. Niet alleen is het prachtig natuurlijk en Bohemian, maar als je een Ocean Jasper draagt, weet je zeker dat je uniek bent!

Coconut bracelet

Slip-on of schakel versie bracelet met olijfvormige half-edelstenen. De verschillende tinten worden zorgvuldig met de hand uitgekozen om harmonieuze combinaties te creëren met zowel wit-, geel- als roségoud.

Aan de pols draaien en keren de stenen zodanig dat ze voortdurend nieuwe kleuren en patronen onthullen.


Ring


De Ocean Jasper-ringen zijn echte statement pieces. De champagne diamanten rond de edelsteen laten zijn verbazingwekkende aardse tonen perfect tot leven komen.


Hippie glam necklace


Creëer een hippie-chic look met deze unieke ketting gemaakt van 9 olijfvormige edelstenen en 2,25ct champagne diamanten.


Iconic Mikado Flamenco bracelet

Go all the way met dit boeiende meesterwerk van levendige acorns in rosé goud! De zorgvuldig geselecteerde edelstenen en de unieke kleurenharmonie maken het tot een van de meest verbluffende sieraden!!