Pré SIHH 2019

maandag 24 december 2018

De nieuwe Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel
De Master Ultra Thin charmeert elke horloge-liefhebber of toegewijde met zijn ronde vorm en zuivere lijnen. De extreem dunne behuizing zet de kunst van guillochage en emailleren, twee van de zeldzame ambachten (Métiers Rares®) die al generaties lang worden bewaard bij de Manufacture in La Vallée de Joux, extra in de verf. Jaeger-LeCoultre is nog steeds een van de weinige horlogemanufacturen die diamantzetting, handgravure, guillochage en emailleren aanbiedt in zijn atelier. Dit jaar krijgt technische en artistieke precisie een nieuwe dimensie. The Art of Precision is de handtekening van Jaeger-LeCoultre.

style=margin:

De prachtig gedecoreerde, geëmailleerde buitenkant van dit nieuwe Master Ultra Thin Enamel-model is een bewijs van precisie en verfijning. Een diep, intens nachtblauw is in perfecte harmonie met de behuizing van deze limited edition.

Ontdek hier de Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel


De nieuwe IWC Pilot's Collection
IWC Schaffhausen kan met trots de nieuwe modellen binnen de Pilot-lijn voorstellen tijdens het SIHH. Het Zwitserse horlogemerk zal vooral aandacht geven aan de nieuwe Spitfire-lijn, de nieuwe Top Gun-lijn en enkele extra modellen binnen de 'Petit Prince'-lijn.

style=display:

Ontdek reeds in preview enkele modellen van IWC's nieuwigheden


Hublot houdt de spanning er nog even in tot aan de Hublot Geneva Days

Tijdens het Salon de la Haute Horlogerie is Hublot ook altijd aanwezig in Genève om de novelties voor te stellen. Hublot kiest er dit jaar voor om nog niet te veel prijs te geven voor de Hublot Geneva Days. Slecht 1 horloge werd vrijgegeven. De Hublot Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic. Door zijn limitatie op 200 stuks en zijn gepolijste rode kast is dit stuk wel veruit het meest opvallende horloge in de preview!

Bekijk hier de Classic Fusion Chronograph Orlinski Red Ceramic